DOE OOK MEE!

Beleef drie intensieve en gezellige cursusdagen met daarnaast veel huiswerk en oefenmateriaal. Je leert observeren, gesprekstechnieken, en hoe te zoeken naar oorzaken van problemen, zodat je doelgericht met Bach Bloesems kunt werken.

 
 
 
 

Cursus Bach voor Dieren: 4 en 12 september en 10 oktober 2021

e-mail: bianca@bachvoordieren.nl  Je kunt ook bellen naar 0341-562271.  

 

De cursusdagen starten om 10.30 en eindigen rond 17.00 uur. De cursus wordt gegeven in Ermelo in mijn eigen huis, midden op de hei. Hier zijn veel van de planten en bomen waar dr. Bach zijn remedies van maakte te bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Daarom gaan we de eerste cursusdag ook even naar buiten om kennis te maken met een aantal remedies in de natuur. Bij de cursus zijn cursusboeken, lesmaterialen, koffie en thee inbegrepen. Per groep is een maximum van 5 deelnemers gesteld. Je bent daardoor verzekerd van optimale persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Na het volgen van de cursus ben je in staat zowel jezelf als dieren te behandelen met Bach Remedies.

Omdat het natuurlijk geweldig leuk is om te weten wat de remedies gedaan hebben bij de door de cursisten behandelde dieren is de laatste cursusdag vier weken na de tweede cursusdag ingepland. Een overzichtelijk, uitgebreid en informatief cursusboek zorgt ervoor dat je ook ná de cursus alle informatie tot je beschikking hebt. Tussen de cursusdagen door en ook na de cursus kun je altijd terecht met vragen. Bovendien is er een facebook groep voor cursisten, zodat je met elkaar in contact kunt blijven om je cases en ervaringen door te spreken met anderen.

De cursus is geschikt voor iedereen, dierenartsen, fokkers, gedragstherapeuten en trainers, maar ook gewoon voor liefhebbers. Ben je niet bang voor een intensieve training en wil je graag een gedegen kennis opdoen waarmee je direct aan de slag kunt? Ben je beroepshalve of hobbymatig graag met dieren bezig en werk je graag met natuurgeneeswijzen?

Dan is deze cursus voor jou vast interessant!
Alle deelnemers - variërend van dierenarts tot gedragstherapeut, dierenasielhouder, fokker en hondeneigenaar - zijn zondermeer zeer enthousiast. Een aantal uitspraken van deelnemers:

"Goede sfeer: ontspannen, respect, vertrouwen. Veel oefenen met remedies. Jezelf behandelen!! Cursus: goede opbouw en inhoud. Compleet." Anneke Schellingerhout, dierenarts.

"Ik heb nu een basis om vanuit verder te kunnen werken en ervaring op te kunnen gaan doen. Ik vind dat ik aan deze cursus voor dat doel meer heb dan dat ik alleen boeken was gaan lezen. De stukjes praktijkervaring van jou zijn erg leerzaam." Marina van Dalen, gedragstherapeut voor honden.

"De sfeer, hoeveelheid info per keer, opbouw, uitstapjes naar stenen etc." Maria Groot, dierenarts.

"Ik heb een vollediger beeld gekregen van de mogelijkheden." Henk Postma, trainer.

"Erg praktisch, je kunt meteen zelf aan de slag." Tannetje Koning, dierenarts.

 
 
 
 

Een paar uitspraken van deelnemers aan een van de laatste cursussen:

“Heel goed verzorgd. Heel leuk dat we de gelegenheid hebben gekregen om onze eigen remedies samen te stellen en klaar te maken met een prima begeleiding. De inzet en tijd die buiten de cursusdagen om wordt gegeven vind ik heel bijzonder.” Cathrienke Brandt, voorzitter Nederlandse Raskatten Vereniging

“In relatief korte tijd wordt je zodanig wegwijs gemaakt in deze materie dat je er ook direct iets mee kunt doen. Verder goed en gezellig gebracht, heel plezierige lesdagen. Heel erg de moeite waard.” Margaret Henderson, stamboeksecretaris Nederlandse RasKatten Vereniging, cattery eigenaar en webdesigner

“Omdat de cursus heel intensief is en goed gericht wordt gegeven is ook de feedback tussen cursisten en docent en tussen cursisten onderling heel erg goed. Veel geleerd en een leuke groep. De Bach Bloesems hebben bij ons ook heel duidelijk hun werk gedaan.” Marianne van Voorst tot Voorst, welzijnscoach

Tijdens de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Bij de cursusprijs van € 355,- zijn cursusboeken, lesmaterialen, koffie en thee inbegrepen, net als een gratis remediecombinatie voor je dier én voor jezelf! Tussen de cursusdagen door ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding per e-mail of telefoon. Per cursusgroep is een maximum van 6 deelnemers gesteld. Je bent daardoor verzekerd van optimale persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Na het volgen van de cursus ben je in staat zowel jezelf als dieren te behandelen met Bach Remedies. Als je alle cursusdagen hebt gevolgd en je voldoende inzet en inzicht hebt laten zien ontvang je na afloop van de cursus een certificaat.

Leuk om te weten: als je na deze cursus de (humane) opleiding van het Bach Centre wilt volgen mag je deel I en II versneld afleggen!

Wil je aan deze cursus deelnemen, dan kun je nu alvast een plaats reserveren. Zoals gezegd: er geldt een maximum van 8 deelnemers. Meld je dus snel aan als je verzekerd wilt zijn van een plaats!

(LET OP: De informatie die de cursus biedt is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Kopiëren en verspreiden van het cursusmateriaal is niet toegestaan.)

Wil je graag meedoen? Heb je vragen? Mail of bel dan naar bianca@bachvoordieren.nl; 0341-562271.


Naar homepage Bach Bloesemtherapie voor dieren


© 1998-heden Bianca Uittenbogaard

 

 

 

De cursus Bach Bloesemtherapie voor Dieren die op deze website wordt aangeboden staat niet onder auspiciën van het Bach Centre en is vooralsnog niet door het Bach Centre geaccrediteerd. Wél mag je, als je deze cursus met een certificaat hebt afgesloten, deel I en II van de humane opleiding van het Bach Centre versneld afleggen.